Timber

Ikke så snart har man indstillet sig på, at sommeren er over Danmark, før det stormer og regner, så kloakkerne render over og rotterne render over kloakkerne for ikke at drukne.

Vejret i går var sådan set ikke noget at skrive hjem om. Regn og blæst, så alle de* sommerglade morgen-cyklister forskansede sig* i deres* biler og gjorde det til en langvarig affære at krydse København for at udføre dagens dont. På vej hjem fra arbejde var det ikke stort bedre. Havde det ikke været for de fint-grønne blade på træerne, kunne man godt have bildt mig ind, at jeg havde sovet sommeren væk og at vi nu er på vej ind i oktober.

Om det var held i uheld eller lige præcis det omvendte ved jeg ikke, men det er et faktum, at jeg var på vej hjem fra arbejde før myldretid. Op ad Ryvangs Alle kørte jeg, da BAM! – fik jeg et træ i hovedet. Og der var INGEN, ikke engang vinden, som jeg regner for hovedansvarlig for træets endeligt, der så meget som hviskede "timber" før det faldt. Jeg nåede at se det begynde at falde, træet, men var uden chance for at nå at bremse.

Heldigvis er Ryvangs Alle bred og heldigvis kom der ingen modkørende, for jeg undveg ved at køre over i venstre vejbane. Jeg ved ikke om man overhovedet må den slags, men hvis jeg ikke havde gjort det, var det nok noget lidt tungere end bare den øverste del af træets krone, der var landet på taget af min bil. Puha, jeg tør dårligt tænke på, hvordan bilen så havde set ud. Eller mit hoved, for den sags skyld. AV!

Ingen materiel skade af betydning (jeg kunne i hvert fald ikke se, om der var nye ridser blandt alle de gamle ridser på bilens tag). Og den eneste personskade var en helt ustyrlig og ganske vederstyggeligt ubændig trang til chokolade, og den må så absolut henlægges til småtingsafdelingen. Ikke sandt?
 
* Her burde have stået henholdsvis "vi", "os" og "vores" – men det har jeg, med kun to cykelture til arbejde på et helt halvt år, trods alt ikke moral til at skrive. Selvom det ville have set både top-godt og økologisk og CO2-venligt ud … Og sager.

FacebookTwitterGoogle+Del
This entry was posted in Livet and tagged held i uheld, trafik. Bookmark the permalink.

Skriv et svar