Facebook

Ellen Garnes Facebook-profil

Jeg synes egentlig ikke, jeg plejer sidde bagerst i den teknologiske kupé, men jeg må vist være den sidste i hele verden, der har lukket sig ind på FacebookNår jeg først er på nu, er det fordi jeg i grunden synes, Facebook-konceptet passer bedre til teenagere, end til en midaldrende kone som mig.

Men nu er trosserne gået, min indre teenager er sluppet løs og hvem ved, hvad der så kan ske. 3 facebook-venner har jeg, og teenageren i mig skriger JA JEG ER PÅ!

Den midaldrende Ellen ryster overbærende de grå lokker, bøjer sig over strikketøjet og forsikrer sig selv om, at det KUN er fordi mangen en god debat efterhånden udspiller sig i en Facebook-gruppe, og hvis man vil have adgang til dem, så er man nødt til at oprette sig som Facebook-bruger.

Ses derude!

FacebookTwitterGoogle+Del
This entry was posted in Web and tagged facebook, midaldrende. Bookmark the permalink.

Skriv et svar