Espresso

Espresso er ikke kun kaffe. Espresso er også en fantastisk print-books-on-demand-maskine:

Miraklet, der for nylig blev installeret i en stor boghandel i England, må være den største bog-opfindelse siden trykkeriets fødsel: Man går ind i en boghandel for at købe en bog, men i stedet for at kigge på hylderne, kigger man i et online-katalog. Finder den bog, man vil købe, trykker på køb – og fem minutter efter har man den i hånden. Friskere fra fad kan en bog ikke blive!

Slut med kassevis af bøger, der sander til på et lager i Køge. Slut med boghandlere, der ikke vil sælge ’smalle’ bøger, fordi de er bange for at brænde inde med dem. Slut med bøger, der destrueres, fordi ingen ville købe dem. Det eneste, jeg spørger mig selv om er, hvorfor den ikke blev opfundet noget før?

FacebookTwitterGoogle+Del
This entry was posted in Kultur, Læseri and tagged books-on-demand, bøger, espresso, print-on-demand. Bookmark the permalink.

Skriv et svar