Skovkontor

Jeg æ-æ-æ-ælsker september. Lyset, luften, solen, det hele – den bedste tid på året. Om september 2009 har været så ganske særlig herlig som den føles, ved jeg ikke … men skønt har det været – og er stadig.

Mit projekt lige pt. er at prøve at få skrevet Tøsedreng så meget om, at jeg kan tillade mig at belemre forlaget med den igen. De gav en præliminær version solide bank for snart 2 år siden, men på grund af jagten på ussel mammon og andre dårlige undskyldninger er der ikke sket det helt store siden da.

Men, jeg er er en rastløs sjæl, og ofte fordamper ethvert tilløb til kreativ inspiration, når jeg sætter mig foran computeren, næsten uanset hvor meget god vilje jeg så end kan manifestere. Jeg kan ikke skrive i hånden (jo, små beskeder og den slags), så der synes ingen vej at være udenom en bærbar pc, hvis jeg skal få skrevet noget. Nu har jeg endelig fået en. Eller købt den, har jeg jo, og hvor er det helt fantastisk vidunderligt.

Er udsigten fra mit skovkontor ikke bare klasser bedre, end den fra hjemmekontoret?

Billede af en fin sø i skoven i Charlottenlund

Skovkontorets komfort er så en lille smule lavere. Det tager jeg med.Billede af bænk med et tæppe og en bærbar pc

FacebookTwitterGoogle+Del
This entry was posted in Skriv and tagged inspiration, skovkontor, skriveproces. Bookmark the permalink.

Skriv et svar