Køkkenhemmeligheder

Jeg var inkarneret Facebook-hader – lige til jeg selv sprang på. Alle historierne om de frygtelige ejere, der stjæler rettighederne til de ting, du lægger ud, og bruger det du skriver imod dig – fyha, ikke noget for mig. Men efterhånden er det jo blevet sådan, at der er viden og diskussioner man ikke kan få adgang til, medmindre man har en facebook-profil.

Så … jeg lagde ud med at oprette en 'anonym' profil, men er selvfølgelig endt som en særdeles flittig bruger. Jeg elsker den uforpligtende kommunikation og den måde, Facebook hjælper med at holde kontakt til familie, venner og bekendte. 

Lækre grøntsager fra køkkenhemmeligheder

Og så er der grupperne. Det er hvert ulige meget lettere at få en diskussion i gang i en facebook-gruppe end så mange andre steder på internettet. Nogle brugere er med i mange, andre i få. Jeg er kun med i mine egne facebook-grupper og i grupper, hvor jeg gider følge bare en lille smule med i, hvad der foregår.

Mit seneste skud på Facebook-stammen er gruppen Køkkenhemmeligheder. Vi går alle rundt med nogle køkkenhemmeligheder, som ikke er mere hemmelige, end at vi gerne vil dele dem med andre. Det kan være sådan noget som hvordan man steger gåsen helt perfekt til jul. Hvor man køber de lækreste råvarer. De køkkenredskaber, der gør køkkenlivet værd at leve.

Men … som alle andre facebook-grupper begynder den nok inden længe at leve sit helt eget liv. Den blev oprettet i går, og nu er det op til medlemmerne at finde ud af, hvad den skal bruges til. Alle er velkomne!

FacebookTwitterGoogle+Del
This entry was posted in Mad, Web and tagged facebook, køkkenhemmeligheder, madlavning. Bookmark the permalink.

Skriv et svar