Rejseand

Jeg har mødt min første rejseand. Den er stor og gul og går sine egne veje. Eller svømmer sine egne veje, måske rettere, når den kan komme til det.

“Min” rejseand er født i Holland. Dens første rejse gik til Lerum udenfor Göteborg, hvor den fandt livet så skønt, at den ikke nænnede at bryde op. Et år minus een dag ventede den tålmodigt på, at det helt rigtige rejseeventyr dukkede op. Og man må sige, at VM for masterssvømmere var værd vente på, i hvert fald når man er en and og derfor pr definition elsker vand.

Konkurrencen i 3 km åbent vand foregik i Delsjön i udkanten af Göteborg og Travelducky havde en kongedag. Først mødte den en amerikaner i bussen på vej derud, som lokkede den med oplevelser, der var mere end svære at sige nej til. Dernæst mødte den en russisk kvinde, der også ville have været værd at rejse videre med, men udsigten til søgang i det dejlige vejr var trods alt ikke til at konkurrere med.

Og det blev i sandhed en vaskeægte andedag: Først var Rejseanden på sejrspodiet med de voksne kvinder i aldersgruppe 45-49 år, derefter gik turen direkte mod det våde element, hvor den svømmede både hid og did i vand, der passede perfekt til en and. Der blev snadret og svømmet, så det var en lyst.

Rejseanden svømmer sine egne veje

Rejseanden er fuld af eventyrlyst og svømmer sine helt egne veje.
Nu ER Delsjön altså også en fantastisk dejlig sø at svømme i.

Rejseanden fanges ind igen

 

 

Kom så her, Rejseand!

En fri fugl?Rejseanden er vel egentlig en fri fugl … men nu havde vi sat os i hovedet, at den skulle med til Jylland. Så den blev fanget ind, om den ville eller ej.

Ikke mere fri fugl til Rejseanden i dag!

Rejseand! Slut med at være en fri fugl for i dag.

Rejseanden på vej

 

 

 

 

 

 

Rejseanden er på vej mod Danmark.

Som det fremgår af billederne var det lige før, Rejseanden var rejst ud i verden alene. Heldigvis vi fik den fanget ind og efter timers rejse med bil, færge og tog sidder den nu i Vejle og venter på den helt rigtige rejsekammerat og det helt rigtige rejse-eventyr. Måske dukker de op allerede på lørdag. Måske må den vente lidt længere. Eller meget længere. Hvem ved.

Klik her for at følge med i Travel Duckys rejseeventyr.

FacebookTwitterGoogle+Del
This entry was posted in Rejse, Sport and tagged ænder, rejseand, svømning, travel duck, travelducky. Bookmark the permalink.

Skriv et svar