SwimOut.dk

Jeg er vild og gal med at svømme. Både indendørs og udendørs. Jeg har svømmet udendørs I Danmark siden 2006 og siden er svømning i naturen nærmest eksploderet i popularitet. Ikke bare i Danmark, men i hele verden. 

I 2006 afholdt Dansk Svømmeunion sine først åbentvand-events. Om eksplosionen i aktive åbentvand-svømmere siden da er Dansk Svømmeunions fortjeneste, eller det bare er lykkedes unionen at holde trit med efterspørgslen på svømmearrangementer i naturen, vil jeg lade det være op til læseren at bedømme. 

Men hvordan gør man egentlig, når man gerne vil svømme i det fri? Som med al anden omgang med vand er det allervigtigste at tage hensyn til naturligvis sikkerheden. Man skal hverken under- eller overvurdere havets kræfter og man skal altid svømme med omtanke, når man svømmer i naturen. Og hvordan gør man så det? Først og fremmest skal man naturligvis lære at svømme. Så skal man finde sig en pålidelig svømmemakker, som man passer til i tempo og ambitioner. Og så skal man anskaffe sig en våddragt og hvad skal det nu være for en. Og man skal svømme efter forholdene. Og holde øje med de øvrige trafikanter på vandet og … og ….

Mange spørgsmål, der presser sig på, når man gerne vil svømme udendørs. Da jeg startede med at svømme i åbent vand, kunne jeg ikke finde ret meget information om det, så jeg har lært det meste på den hårde måde. Og nu har jeg så besluttet at begynde at dele ud af mine erfaringer.

Det foregår her: SwimOut.dkSiden er stadig på kuvøsestadiet, så input, kritik og kommentarer modtages meget gerne.  

FacebookTwitterGoogle+Del
This entry was posted in Sport. Bookmark the permalink.

Skriv et svar