SwimOuts butik

Psykolog og forfatter … nu også købmand. Jeg har hverken evner til eller erfaring med at være købmand, men jeg ser alt for mange ensomme, usynlige svømmere ude i det fri, og det vil jeg gerne være med til at at lave om på. 

Derfor har jeg fundet på at importere nogle SaferSwimmer floats™ fra International Swimming Hall of Fame og sætte dem til salg på www.shop.swimout.dkSaferSwimmer floats™ har ikke tidligere været til salg i Danmark, men nu skal det være og nu kan de købes i SwimOuts butik.

SaferSwimmer float™ er lidt tungt at udtale på dansk, så et dansk navn har den orange plastik-dims selvfølgelig også fået: Havtaske. Kort og godt. En levende havtaske har måske et lidt større gab og er ikke helt så farvestrålende, som den orange plastik-udgave, men en fiskeart er ikke længere alene om sit danske navn. Håber der kan opnås enighed om tilgivelse på den næste havtaske-kongres!  

SwimOuts Butik, maj 2013

Synlighed for svømmere handler om flere ting, så mens jeg lavede shoppen fandt jeg et nyt svøm-ud-mantra: Sammen, synligt og sikkert. Kort og godt hvad svømning i det fri handler om, for at undgå fatale ulykker og dårlige oplevelser i vand.    

Den 16. august 2012 causerede Stig Haldan i Facebook-gruppen Svømmemakker i det fri over en fælles badehætte for os, der svømmer ud med makker. En hætte der viser, at vi kender hinanden og svømmer ud sammen … et symbol på svømmemakkerfællesskabet. Det fik det til at krible i fingerene på Claus Arndt Nielsen, aka Bugger, så han tegnede en svømmer, der snart blev til to. Vi er jo ikke svømmemakkere for ingenting!

Resten er vist historie, og nu er de her. I 4 farver med DSV-sponsorlogo, som fungerer som deltagerbadehætter ved SvømUd på Amager og i Frederikshavn den 5. maj, samt ved udvalgte Fredags-SvømUd i løbet af sæsonen. Derudover findes logoet på badehætter i 2 farver, uden sponsorlogo, der er til salg i SwimOuts butik. 

SvømUd-badehætter med logo

   

FacebookTwitterGoogle+Del
This entry was posted in Sport. Bookmark the permalink.

Skriv et svar